Sziléziai máktorta
Összetevők:cukor , MÁK , sütőmargarin(70% növényi olajok és zsírok (pálma, repce, napraforgó, változó arányban), víz, emulgeálószerek (napraforgó lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei), só 0,2%, természetes aroma, sav (tejsav), vitaminok (A, D)TOJÁS,erdeigyümölcs keverék(ribizli,szamóca,szeder,áfonya változó arányban), hidegzselé(glükóz-fruktóz szirup,víz,cukor,zyelésítő anyag(E440,E415)savasító szer(E330)tartósítószer(E202),BÚZALISZ,mandulaliszt,vaníliás cukor(cukor, kivonatolt vaníliabab őrlemény, természetes aroma, bourbon vanília kivonat),rumaroma(aromaanyagok,víz,etilalkohol,sűrítő anyag XantángumiE415),citroperl(D-limonén,7-mefil-3-metilénokta-1,6-dién,béta-pinén,pin-2(3)-én,citral,dipentén Aromakészítmények,rizsliszt,cukor,gyümölcscukorszirup,sáfrányos szeklice koncentrátum,antioxidáns:Alka-tokoferorE307
Allergének nagybetűvel kiemelve.
Átlagos tápérték 100 gtermékben g-ban kifejezve:
kj |
kcal |
zsír |
ebből telítettlen zsír |
szénhidrát |
ebből cukor |
rost |
fehérje |
só |
1308 |
340 |
20 |
5 |
30 |
25 |
3 |
7 |
0,1 |
Fogyasztható felbontás nélkül a gyártástól számítva -18-20C-on tárolva 1 év.
Felbontás után 3-8C-on tárolva 5 nap.
A felengedett terméket NE fagyassza újra.