Snickers fagylalt - Mindenki ismeri a csoki verziót, karamell és mogyoró édes találkozása..

 

Összetevők: ivóvíz, cukor, FÖLDIMOGYORÓ paszta [9%] [FÖLDIMOGYORÓ (100%)], sovány TEJPOR, kakaós-mogyorós variegátó [5,6%] (FÖLDIMOGYORÓ; cukor; napraforgó olaj; kakaópor; sovány TEJPOR; étkezési só; emulgeálószer: SZÓJALECITIN), fagylalt alap (sovány TEJPOR; dextróz; emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak propán-1,2-diol-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; stabilizátor: szentjánoskenyérliszt, hidroxipropil-metil-cellulóz, guargumi), Panna Plus (finomított kókuszolaj; glükózszirup; TEJFEHÉRJÉK), karamellás variegátó [3,5%] (cukrozott sűrített TEJ; glükózszirup; víz; égetett cukor; sűrítőanyag: pektin; étkezési só; tartósítószer: kálium-szorbát; aromák), dextróz, pörkölt, aprított TÖRÖKMOGYORÓ [0,3%], karamell öntet [0,2%] (glükózszirup; égetett cukor; színezék: nátrium-szulfit-karamell; aromák)

Egyéb allergénekkel kapcsolatos információt az összefoglaló allergéntáblázatunkban talál.

Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között.

 

 

Minőségét megőrzi: a tégelyen elhelyezett címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év).

 

Tárolás: Eredeti, bontatlan csomagolásban -20 — -18 °C között tárolandó.

Felbontva, adagolásra előkészítve -8 °C alatt tárolandó.

A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!

 

Gyártja: Vendégváró Vendégfogadó Kft.

              1136 Budapest, Pannónia utca 19.I.em. 4.

 

 

 

Átlagos tápérték

 

100 g termékben

Energia

900 kJ

215 kcal

Zsír

    9,7g

-amelyből telített zsírsavak

    3,4g

Szénhidrát

  23,4g

-amelyből cukrok

  20,6g

Fehérje

    6,8g

    0,2g