Termékek

Raffaello ízű fagylalt

Raffaello ízű fagylalt

Rétegezett, Raffaello ízű fagylalt - Új ízélmény a nyelvbimbóknak, nem lehet eleget enni belőle!


Összetevők: ivóvíz, cukor, mandula ízű paszta 8,7% [MANDULA 35%, növényi zsír (MOGYORÓ, kakaó), cukor, sovány TEJPOR, SZÓJAFEHÉRJÉK, aromák, emulgeálószerek (E471, SZÓJALECITIN), antioxidáns E307], sovány TEJPOR, fagylalt alap (sovány TEJPOR, dextróz, zsíros TEJPOR, finomított növényi zsírok(kókusz), szárított glükózszirup, emulgeálószer: E471, stabilizátorok: E412, E410, E401, E407, TEJFEHÉRJÉK), kókusz és mandula ízű paszta 4,3% [növényi olaj (FÖLDIMOGYORÓ), cukor, TEJPOR, MANDULA, keksz (BÚZALISZT, cukor, növényi olaj: kókusz, színezék: E150b, étkezési só, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, aromák), szárított kókusz 7%, aromák, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, antioxidáns: E307)], VAJ (TEJSZÍN), dextróz.

 

 

Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között.

 

Minőségét megőrzi: a tégelyen elhelyezett címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év).

 

Tárolás: Eredeti, bontatlan csomagolásban -20 és -18 °C között tárolandó.

Felbontás után pultba helyezve 6 nap -8°C alatt tárolva.

A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!

 

Gyártja: Vendégváró Vendégfogadó Kft.

              1136 Budapest, Pannónia utca 19.I.em. 4.

 

 

 

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia

867 kJ/ 207 kcal

Zsír

    9,3 g

-amelyből telített zsírsavak

    4,4 g

Szénhidrát

  25,6 g

-amelyből cukrok

  22,4 g

Fehérje

    5,2 g

  0,26 g

 

Híreink
Katalógus letöltése
SZEZONNYITÓ PARTNERTALÁLKOZÓ
2024-02-15

Kedves Partnerünk! Szeretettel meghívunk A 2024-ES FAGYLALT ÉS LEPÉNY TRENDEK SZEZONNYITÓ PARTNERTALÁLKOZÓNKRA ÉS TERMÉK BEMUTATÓNKRA!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.