Levendula fagylalt - Gyógy és fűszernövényként már bizonyított, most itt az ideje, hogy megkóstoljuk fagylaltként is!
Összetevők: ivóvíz, cukor, sovány TEJPOR, fagylalt alap (sovány TEJPOR, dextróz, zsíros TEJPOR, finomított növényi zsírok(kókusz), szárított glükózszirup, emulgeátor: E471, stabilizátorok: E412, E410, E401, E407, TEJFEHÉRJÉK), levendula ízű paszta (glükózszirup, invertcukorszirup, feketerépalé-sűrítmény, etil-alkohol, keményítő, spirulinakoncentrátum, étkezési-sav:citromsav(E330), levendula kivonat), VAJ(TEJSZÍN), dextróz.
Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között.
Minőségét megőrzi: a tégelyen elhelyezett címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év).
Tárolás: Eredeti, bontatlan csomagolásban -20 és -18 °C között tárolandó.
Felbontás után pultba helyezve 6 nap -8°C alatt tárolva.
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Gyártja: Vendégváró Vendégfogadó Kft.
1136 Budapest, Pannónia utca 19.I.em. 4.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
|
Energia |
677 kJ/ 161 kcal |
Zsír |
4,4 g |
-amelyből telített zsírsavak |
2,9 g |
Szénhidrát |
26,4 g |
-amelyből cukrok |
24,1 g |
Fehérje |
3,9 g |
Só |
0,24 g |