Termékek

Kinder Bueno

Kinder Bueno

Kinder Bueno fagylalt - A csoki szerelmeseinek, gyerkőcöknek és felnőtteknek egyaránt!

 

Összetevők: ivóvíz, cukor, sovány TEJPOR, kakaós-mogyorós ostya paszta 6,5% [cukor, finomított napraforgó olaj(napraforgó), TÖRÖKMOGYORÓ, zsírszegény kakaópor, ostya (BÚZALISZT, pálmaolaj, színezék: karamell, TOJÁSSÁRGÁJA por, térfogatnövelő szer: E550ii, étkezési só, aroma), sovány TEJPOR, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, aromák], bueno ízesítésű paszta 6,5% (cukor, finomított napraforgóolaj, sovány TEJPOR, MOGYORÓ, kakaóvaj, zsíros TEJPOR,  emulgeálószer: SZÓJALECITIN, antioxidáns: E306, aromák), fagylalt alap (sovány TEJPOR, dextróz, zsíros TEJPOR, finomított növényi zsírok(kókusz), szárított glükózszirup, emulgeálószer: E471, stabilizátorok: E412, E410, E401, E407, TEJFEHÉRJÉK), fehér csokoládé paszta 4,9% (sovány TEJPOR, napraforgó olaj, cukor, LAKTÓZ, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, aromák), VAJ (TEJSZÍN), dextróz.

 

 

 

Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között.

 

Minőségét megőrzi: a tégelyen elhelyezett címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év).

 

Tárolás: Eredeti, bontatlan csomagolásban -20 és -18 °C között tárolandó.

Felbontás után pultba helyezve 6 nap -8°C alatt tárolva.

A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!

 

Gyártja: Vendégváró Vendégfogadó Kft.

              1136 Budapest, Pannónia utca 19.I.em. 4.

 

 

 

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia

943 kJ/ 225 kcal

Zsír

    10,0 g

-amelyből telített zsírsavak

    3,2 g

Szénhidrát

  28,8 g

-amelyből cukrok

  24,3 g

Fehérje

    4,8 g

  0,25 g

 

Híreink
Katalógus letöltése
SZEZONNYITÓ PARTNERTALÁLKOZÓ
2024-02-15

Kedves Partnerünk! Szeretettel meghívunk A 2024-ES FAGYLALT ÉS LEPÉNY TRENDEK SZEZONNYITÓ PARTNERTALÁLKOZÓNKRA ÉS TERMÉK BEMUTATÓNKRA!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.