Rólunk

A Manna Ice - Isteni finom fagylalt és fagyasztott süteménycsalád 2011 óta áll a fagylalt szerető közönség, valamint a partnerek rendelkezésére. Cégünk az eltelt évek során a piac és a vásárlóközönség, valamint az íz trendek változásait figyelembe véve dinamikus fejlődésen ment és megy keresztül, mind a receptúra, mind az íz paletta, mind a partnerek kiszolgálásnak tekintetében. A legmodernebb technológiát felvonultató üzemeinkben profi szakember gárda biztosítja a termékeinkkel szembeni magas minőségi elvárások teljesítését, valamint országos, 2016-től nemzetközi hálózattá fejlődő partnereink kiszolgálását. Hisszük, hogy a minőségi, jó fagylaltok, desszertek elkészítéshez nemcsak a gondosan válogatott alapanyagok, a professzionális technológia, de íz mestereink, cukrászaink elhivatottsága is nélkülözhetetlen. Folyamatosan bővülő, az íz trendekkel harmonizáló termékpalettánkból a hagyományos ízek kedvelői mellett a gurmanok is megtalálják a számukra kedves hűsítő desszerteket. Kollégáimmal büszkén valljuk és hisszük, hogy a Manna Ice  - Isteni finom!

Híreink
Katalógus letöltése
SZEZONNYITÓ PARTNERTALÁLKOZÓ
2024-02-15

Kedves Partnerünk! Szeretettel meghívunk A 2024-ES FAGYLALT ÉS LEPÉNY TRENDEK SZEZONNYITÓ PARTNERTALÁLKOZÓNKRA ÉS TERMÉK BEMUTATÓNKRA!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.