Oreo fagylalt

 

Összetevők: ivóvíz, cukor, oreo variegátó [11,0%] (keksz [BÚZALISZT*, cukor, pálmaolaj, alacsony zsírtartalmú kakaópor, glükóz szirup, étkezési só, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát; aroma], növényi zsírok [napraforgó, rizs, pálma, kókusz változó arányban], cukor, étkezési só, aroma, emulgeáló szer: lecitin; antioxidáns: alfa-tokoferol; étkezési sav: citromsav), TEJSZÍN (TEJSZÍN, stabilizátor: karragén), zsíros TEJPOR, fagylalt alap (dextróz, hidrogénezett növényi zsír, maltodextrin, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak szacharóz-észterei; sovány TEJPOR, stabilizátor: szentjánoskenyérliszt, karboxi-metil-cellulóz, guargumi, aromák), dextróz, kakaós sütemény dekor (BÚZALISZT, cukor, pálmaolaj, kakaópor, glükóz-fruktóz szirup, sovány TEJPOR, étkezési só, természetes vaníliaaroma, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, ammónium-karbonátok).

 

 

Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között. *Glutént tartalmaz.

 

 

Minőségét megőrzi: a tégelyen elhelyezett címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év).

 

Tárolás: Eredeti, bontatlan csomagolásban -20 — -18 °C között tárolandó.

Felbontva, adagolásra előkészítve -8 °C alatt tárolandó.

A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!

 

Gyártja: Manna Ice & Cake Fagylalttermékeket Készítő és Forgalmazó Kft.

 

 

 

Átlagos tápérték

 

100 g termékben

Energia

873 kJ

208 kcal

Zsír

  10,5g

-amelyből telített zsírsavak

    4,6g

Szénhidrát

  25,9g

-amelyből cukrok

  23,8g

Fehérje

    2,6g

    0,22g