Narancsos marcipán fagylalt

 

Összetevők:ivóvíz, marcipán paszta [14%](cukor, MANDULA, glükóz-fruktóz szirup, ivóvíz, keserű MANDULA,tartósítószer: szorbinsav; aromák), TEJ, cukor, TEJSZÍN (TEJSZÍN, stabilizátor: karragén), narancs variegátó[5%](cukor, glükóz-fruktóz szirup, narancslé és -püré, kandírozott narancshéj [narancshéj, glükóz-fruktóz szirup, cukor], módosított keményítő, aromák, színezék: béta-karotin; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; tartósítószer: kálum-szorbát), kakaós krém(cukor, napraforgó olaj, kakaópor, SAVÓPOR, LAKTÓZ, emulgeálószer: SZÓJALECITIN; aromák, antioxidáns: rozmaring kivonat), zsíros TEJPOR, fagylalt alap (dextróz, hidrogénezett növényi zsír, maltodextrin, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak szacharóz-észterei; sovány TEJPOR, stabilizátor: szentjánoskenyérliszt, karboxi-metil-cellulóz,guargumi; aromák),étcsokoládéval mártott narancsos marcipán desszert[2%](kétszeres marcipán [cukor, MANDULA, ivóvíz, stabilizátor: szorbitol; glükóz, invertcukor szirup, keserű MANDULA], étcsokoládé [cukor, kakaómassza kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJALECITIN; aroma],kandírozott narancshéj [narancshéj, glükóz-fruktóz szirup, invertcukor, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; tartósítószer: KÉN-DOIXID]), dextróz.

 

Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között.

 

 

Gyártja:Manna Ice&Cake Fagylalttermékeket Készítő és Forgalmazó Kft.,2724 Újlengyel, Temető utca 36.

 

 

 

Átlagos tápérték

 

100 g termékben

Energia

  913kJ

  217 kcal

Zsír

9,5g

-amelyből telített zsírsavak

2,8g

Szénhidrát

  29,7g

-amelyből cukrok

  27,3g

Fehérje

3,3g

0,13g