Figaró fagylalt

 

Összetevők:ivóvíz, cukor, TEJSZÍN (TEJSZÍN, stabilizátor: karragén), zsíros TEJPOR, fehér csokoládé ízesítésű paszta(napraforgó olaj, fehér csokoládé [cukor, sovány TEJPOR, kakaóvaj, teljes TEJPOR, emulgeálószer: SZÓJALECITIN; természetes vanília aroma], cukor, sovány TEJPOR, aromák, étkezési só, antioxidáns: rozmaring kivonat, aszkorbinsav; színezék: kurkuma, béta-karotin), fagylalt alap (dextróz, hidrogénezett növényi zsír, maltodextrin, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei,zsírsavak szacharóz-észterei; sovány TEJPOR, stabilizátor: szentjánoskenyérliszt, karboxi-metil-cellulóz,guargumi; aromák),kakaós krém(cukor, napraforgó olaj, kakaópor, SAVÓPOR, LAKTÓZ, emulgeálószer: SZÓJALECITIN; aromák, antioxidáns: rozmaring kivonat), fehér krém(cukor, napraforgó olaj, sovány TEJPOR, SAVÓPOR, LAKTÓZ, emulgeálószer: SZÓJALECITIN; aromák, antioxidáns: rozmaring kivonat), pörkölt MANDULA paszta(pörkölt MANDULA, aroma), Figaró MANDULA nugát desszert[1,2%](MANDULA, cukor, kakaóvaj, étcsokoládé [ kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJALECITIN; aroma], aroma), dextróz.

 

Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között.

 

Gyártja:Manna Ice&Cake Fagylalttermékeket Készítő és Forgalmazó Kft.,2724 Újlengyel, Temető utca 36.

 

  

Átlagos tápérték

 

100 g termékben

Energia

1031 kJ

  245 kcal

Zsír

14,5g

-amelyből telített zsírsavak

4,0g

Szénhidrát

  25,4g

-amelyből cukrok

  24,3g

Fehérje

3,7g

0,18g