Rétegezett Eszterházy fagylalt

 

Összetevők: ivóvíz, cukor, tejszín (tejszín, stabilizátor: karragén), zsíros tejpor, fagylalt alap (dextróz, hidrogénezett növényi zsír, maltodextrin, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak szacharóz-észterei; sovány tejpor, stabilizátor: szentjánoskenyérliszt, karboxi-metil-cellulóz, guargumi; aromák), darált dió (1,84%), teljes tojáslé (tojáslé, ivóvíz, tartósítószer: kálium-szorbát; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), dextróz, dió ízesítő paszta (glükózszirup, invertcukor szirup, juharszirup, dió [10%], karamellcukor szirup, természetes aroma, keményítő), búzaliszt, zsírszegény kakaópor 20-22% zsírtartalommal, fagylalt habosító (ivóvíz, hordozó: szorbit; emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak nátrium-, kálium- és kalciumsói), sütőpor (térfogatnövelő szer: kálium-foszfátok, nátrium-karbonátok; kukoricakeményítő).

 

 

Átlagos tápérték

 

100 g termékben

Energia

724 kJ

173 kcal

Zsír

    8,1g

-amelyből telített zsírsavak

    3,7g

Szénhidrát

  21,9g

-amelyből cukrok

  20,2g

Fehérje

    2,9g

    0,13g

 

Allergén összetevők:

  • Tej és abból készült termékek,
  • Diófélék,
  • Tojás és abból készült termékek,
  • Glutént tartalmazó gabona.