nagy-tamas.jpgÍzmestereink a legkiválóbb, válogatott, hazai gyümölcsökből, prémium hozzávalókból, minőségi olasz alapanyagokból készítik el fagylaltjainkat. A 24 -28 %-ban valódi gyümölcsöt tartalmazó gyümölcsízeink elkészítése során tejterméket nem használunk, stevia glikozid alapanyaggal  készült fagylaltjaink hozzáadott cukrot, valamint laktózt és glutént nem tartalmaznak így ideális desszertek a mai tudatos étkezést választó vásárlóknak, a fitt étrend követőinek. 

A klasszikus ízek mellett helyet kapnak kínálatunkban a rétegezett fagylaltok is, melyek textúrája, ízélménye (ropogós és lágy) sokkal intezivebb a hagyományos fagylaltokénál. Tégelyeink építetten, díszítetten kerülnek a Partnereink pultjába, és valóban nagyon gusztusos látványt nyújt a gyümölcsdarabokkal vagy éppen csokoládéval megszórt „fagylalthegy”.

alairas.jpg
Nagy Tamás

vincze-ferenc.jpgGyermekkorom óta szenvedélyesen rajongok a kelt tészta, a csokoládé, a fahéj egyáltalán a sütemények illatáért. Már egészen kiskoromban nagymamám mellett sündörögtem a konyhában és a későbbiekben sem volt kérdéses számomra, hogy cukrász akarok lenni.

Az idők persze sokat változtak azóta, újabb és újabb finomságok születnek és manapság már az alapanyagok széles választékával gyakorlatilag csak a képzelet szab határt a desszertek széles kínálatának. A Manna Ice gourmet süteményeit a tradiciónális hagyományok, a válogatott minőségi alapanyagok és a dekoratív megjelenés együttesen teszi „Isteni finommá!”
 

alairas2.jpg
Vincze Ferenc
cukrász mester